Сертификати и награди

Сертификати

Златен медал за айрян без вода "ОГОСТА" - 300гр.

На водещата специализирана изложба за млекопреработвателната промишленост в България – “Светът на млякото” напитката айрян без вода “ОГОСТА” спечели златен медал за уникалност. Уникалната напитка с марка “Огоста” се предлага от фирма “ВОЙНОВ И С-ИЕ” ООД и се произвежда само от свежо фермерско мляко в мандра 1-ва категория. Продуктът грабва хората с качество и добър вкус. “Айрянът Огоста, който предлагаме, е по-гъст от другите, продавани на пазара. В него няма добавена вода, а също така не е толкова солен.

Освен това е обезмаслен. С други думи, прилича на домашно приготвен айрян”, обяснява тайната на напитката Зоя Войнова. Според нея, все повече клиенти се ориентират и към нестандартните продукти. Всички продукти с марката “Огоста” се произвеждат без растителни мазнини и единствено и само от свежо фермерско мляко. Зоя Войнова е категорична, че фирмата ще продължава да залага на качеството. “Българинът има вкус за добрия продукт и е отличен потребител, ето защо не можем да си позволим да го разочароваме”, обобщава Войнова.

Диплома за качествен и оригинален пазарен продукт за айрян без вода "ОГОСТА" - 300гр.

На водещата специализирана изложба за млекопреработвателната промишленост в България – “Светът на млякото” у никалната напитка айрян без вода “ОГОСТА” на фирма “ВОЙНОВ И С-ИЕ” ООД беше отличена с диплом за качество и оригиналност.

Позволи нотификации OK Не, благодаря