Млечни продукти и сладоледи "ОГОСТА"

За нас

"ВОЙНОВ И С-ИЕ" ООД гр. Монтана

“ВОЙНОВ И С-ИЕ” ООД е българска млекопреработвателна компания с дългогодишен опит в производството на млечни продукти, започнала дейността си през 1994 г. Централният офис и производственото предприятие на фирмата са разположени в гр. Монтана, а регионалните ни офиси и складови бази са в градовете Монтана и София. Производственият цех отговаря на съвременните изисквания за производство на млечни продукти и е сертифициран по системата за безопасност на продуктите и контрол на качеството – HACCP. Той разполага с 2 приемни линии за мляко, лаборатория, цех за кашкавал, цех за извара, цех за кисело мляко, топли камери, охладителни камери, хладилни камери за зреене и съхранение на готовата продукция. Спазват се всички хигиенни изисквания при производство на млечни продукти. Ние разполагаме със собствена дистрибуторска мрежа в по-голямата част от страната.

Нашите мениджъри, технолози и инженери са хора с висока квалификация и опит в бранша. Млечните продукти, познати под марката “Огоста” се правят от първокачествено мляко и по традиционна технология. Те са с превъзходен вкус, богати на протеини, калций, витамини и други минерали, осигуряващи здравословна храна за всеки член на семейството. Предлагаме и над 40 вкуса класически сладоледи и торти, които са подходящи за всяка възраст. Цялата ни продуктова гама е създадена и се поддържа с основната цел да отговаря на вкусовите нужди на българските потребители, да предлага разнообразие, следвайки основните ни принципи за високо качество, натуралност на продуктите и здравословна храна. Нашите продукти се произвеждат БЕЗ РАСТИТЕЛНИ МАЗНИНИ!

СЛАДОЛЕДИТЕ "ОГОСТА"

Фирма “ВОЙНОВ И С-ИЕ” ООД произвежда и предлага над 30 вида класически сладоледи и сладоледени торти, които са “сметаново изкушение” за всяка възраст. Сладоледите “ОГОСТА” са популярни на българския пазар с високото си качество и чудесния си вкус. Произведени са от първокачествено свежо краве мляко и сметана добита от него, което изключва влагането на растителни мазнини. Това ги прави предпочитан за консумация пред останалите производители на пазара.

Сметанов сладолед с вкус на шоколад и шоколадова глазура
Сметанов сладолед с ягодова глазура.

ПОЧИВЕН КОМПЛЕКС "МИНКОВИ БАНИ"

Почивен Комплекс “Минкови бани” е едно от най-предпочитаните места за отдих и почивка в Северозападна България. Намира се в непосредствена близост до гр. Вършец и предлага високо качество на обслужването, СПА процедури и различни атрактивни туристически услуги в полза на своите посетители. Минкови бани е сред хотели Вършец, които разполагат с минерални басейни за всички свои посетители. На разположение са открит и закрит басейн басейн.

МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ "ОГОСТА"

Млечните продукти познати под марката “ОГОСТА” се правят от първокачествено мляко и по традиционна технология. Те са с превъзходен вкус, богати на протеини, калций, витамини и други минерали, осигуряващи здравословна храна за всеки член на семейството. От месец Януари 2011 на пазара можете да намерите и новото ни предложение – Кисело мляко “ОГОСТА” 3,6% масленост по БДС. Новото кисело мляко по БДС е произведено, съобразно изискванията на Българският Държавен Стандарт 12:2010. Киселото мляко ОГОСТА 3,6% по БДС съдържа живите млечни закваски “Lactobacillus bulgaricus” и “Streptococcus thermophilus”. Традиционният вкус на българското кисело мляко се завърна на българската трапеза.

1кг, 4кг. кофа, 7-8кг. кофа
1кг, 4кг. кофа, 7-8кг. кофа
кашкавал 200 гр, кашкавал 1 кг, за тостер 2,5 кг и голяма пита 9 кг.
Позволи нотификации OK Не, благодаря